Afspraak annuleren

Bent u niet in de gelegenheid om op uw afspraak te komen? Laat het ons dan minstens 48 uur van te voren weten.  De eerste keer zullen we afhankelijk van de omstandigheden vaak coulance tonen maar bij een tweede of volgende keer dienen we helaas altijd kosten in rekening brengen. De kosten bedragen minimaal 25 euro per 10 min afhankelijk van de soort behandeling die gepland staat.

Verder willen we u erop wijzen dat een herinnerings-mail die wij versturen een extra service is. Het niet ontvangen van deze mail is GEEN reden om niet op een afspraak te komen. We maken de afspraak via e-mail, telefonisch of mondeling en geven u dan een afspraakkaartje mee indien u dit wenst.

Openingstijden
maandag - donderdag08:30 - 12:3013:15 - 17:30
vrijdag07:30 - 12:0012:45 - 16:30
zaterdag - zondagGesloten
Adresgegevens

Bent u nog geen patiënt?

Van harte welkom!

Aanmelden
Sluit Menu

Geachte cliënten,

Vanaf heden tot 6 april worden er GEEN reguliere tandheelkundige behandelingen meer verricht. Reguliereafspraken tot  6 april worden verplaatst.U wordt daarvoor gebeld.
Voor spoed zijn wij WEL open. Daarvoor zijn wel afwijkende openingstijden. Mochten wij gesloten zijn, bel ons dan op op ons reguliere telefoonnummer: 023-2052173
(Spreek evt VM in met uw naam en telefoonnummer, dan bellen wij u terug.)

Met vriendelijke groet,
Team TP Raadhuisplein

Dear clients,

From now till april 6th we wil NOT do regular dental treatments due the corona pandemic. Regular treatments will berescheduled. You wil be contacted.
For emergency we will be open. Thereare irregular opening times. If we are closed, call us on: 023-2052173
(If you get VM, give your name and tel. nr. and we will call you)

With kind regards,
Team TP Raadhuisplein