Team

Gaurav Bagga

Tandarts

Tandarts Bagga is afgestudeerd aan de Academisch Centrum Tandheelkunde in maart 2010. Hij heeft gewerkt in diverse praktijken als algemeen practicus. Vanaf 2014 is tandarts Bagga zich gaan specialiseren op diverse aspecten in de tandheelkunde:
Tandarts Bagga neemt graag uw wensen op in zijn behandelplan, duidelijke communicatie en transparantie is belangrijk voor een behandeling op maat.
Chris Soffner

Tandarts

Ingrid Heijneman

Tandartsassistente

Ingrid is sinds 1981 tandartsassistente.
Ze heeft in verschillende praktijken in Amsterdam gewerkt en is sinds 2016 assistente in de praktijk op het Raadhuisplein.
Ingrid haalt voldoening uit het tevreden stellen van de patiënten en om deze met een glimlach de stoel uit te krijgen.
Naast assisteren zorgt ingrid voor het management en de gang van zaken in de praktijk. Dit doet ze vol passie. Ze is er trots op om onderdeel te zijn van een enthousiast, hecht en gedreven team en hoopt dit nog heel wat jaren te kunnen blijven doen.

Sharona Visser

Tandartsassistente

Sharona is werkzaam bij ons sinds Januari 2019. Ze is begonnen als baliemedewerkster, inmiddels is ze opgeleid tot assistente. Sharona vindt de diversiteit in het werk heel erg leuk en leerzaam.
Nadia el Wahdani

Tandartsassistente

Nadia is werkzaam bij ons sinds Mei 2019 en is baliemedewerkster. Ze is tot September met zwangerschapsverlof. In de toekomst zal ze opgeleid worden tot assistente.

Openingstijden
maandag – donderdag 08:30 – 12:3013:15 – 17:30
vrijdag 07:30 – 12:0012:45 – 16:30
zaterdag – zondag Gesloten
Adresgegevens

Bent u nog geen patiënt?

Van harte welkom!

Aanmelden
Sluit Menu