Visie & Werkwijze

Graag zien we u regelmatig voor een periodieke controle. Tijdens dit bezoek nemen we de dagelijkse mondverzorging met u door, zodat uw gebit en mond gezond blijven. Indien nodig ondernemen we actie om de mondhygiëne te verbeteren. Indien er problemen in uw gebit worden geconstateerd, bespreekt de tandarts met u of extra behandeling nodig is.

Ook vertelt de tandarts u over:
  • De te verwachten resultaten
  • De risico´s van een behandeling
  • Het aantal behandelingen
  • De duur van de behandelingen
  • De kosten van de behandelingen
  • Alternatieve behandelingen

Informatie over behandelingen kunt u nalezen in de gezondheidsinformatie op onze website en op www.allesoverhetgebit.nl.

Kleine ingrepen bespreken we direct met u en de behandeling volgt, indien nodig, op korte termijn. U kunt daarbij denken aan een eenvoudige gebitsreiniging of het plaatsen van een vulling. Bij uitgebreide behandelingen informeren wij u over de kosten. Na uw instemming voeren we de afgesproken behandeling uit. Dat kan over het algemeen binnen enkele weken.

Als bijzondere behandelingen nodig zijn, dan hoeft u niet zelf op zoek te gaan. U kunt door ons worden verwezen naar andere praktijken voor onder meer Kaakchirurgie / Orthodontie / Implantologie.

De informatie over uw gebit en de historie van de behandelingen slaan wij op in ons automatiseringssysteem. Uiteraard is dit systeem goed beveiligd. U kunt altijd uw gegevens opvragen en op uw (schriftelijk) verzoek kunnen we uw gegevens ook doorzenden naar een andere behandelaar.

Openingstijden
maandag - donderdag 08:30 - 12:3013:15 - 17:30
vrijdag 07:30 - 12:0012:45 - 16:30
zaterdag - zondag Gesloten
Adresgegevens

Bent u nog geen patiënt?

Van harte welkom!

Aanmelden
Sluit Menu